Vi. Hjärntränarna.

Charlotta
Kjellsdotter Åkesson

Lic. Life Kinetik-tränare, Lic. HRV-tränare, Yogainstruktör och certifierad i hypnos.

+46 76 139 23 33
lotta@hjarntranarna.se
LinkedIn

Lotta är CFO:n som skiftade fokus från siffror till intresset för mänskligt beteende och hälsa med en början inom yogan. De inledande utbildningarna till yogainstruktör från 2012 tog henne snabbt vidare på en personlig utvecklingsresa genom olika kurser och utbildningar inom området. 

 

Parallellt har hon under många år drivit egen verksamhet med inriktning på återhämtning och stresshantering, där även Thomas är delaktig. Idag arbetar hon med individer och företag med bland annat lugna yogaklasser, hypnos och guidade meditationer. 

 

Utöver detta har Lotta även examen i Kommunikologi, är licensierad Firstbeat livsstilsscoach och är sedan 2016 Licensierad Life Kinetik-tränare. Självklart är hon även den som sköter Hjärntränarnas ekonomi. 

Lotta porträtt.jpg

I dagens samhälle är vi så väldigt duktiga på att prestera. Jag brinner för metoder som kan reglera stressnivå och energibalans och att fler får medvetenheten om att hitta sin egen kraft.

Thomas.png

Jag brinner för att förflytta människor och grupper till en ny medvetandenivå där återhämtning och prestation (hjärnan-hjärtat) samspelar på ett mer harmonisk och effektivt sätt.

Thomas
Lundmark

Mental Coach, Lic. Life Kinetik-tränare, Lic. HRV-tränare och Firstbeat Livsstilscoach.

+46 73 391 92 77
thomas@hjarntranarna.se
LinkedIn

Thomas har över 30 års erfarenhet från näringslivet i olika ledande befattningar inom IT-branschen såsom VD, nordisk försäljningsdirektör, direktör för norra Europa, nordisk partner-ansvarig och konsult. 

 

Under de senaste 6 åren har Thomas startat upp och drivit företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på samspelet mellan hjärtat (nervsystemet) och hjärnan. Där har hjärnträningsmetoden Life Kinetik varit ett ledande verktyg.  Han är bl a certifierad Life Kinetik tränare, licensierad HRV-coach och Firstbeat livsstilscoach. Thomas är dessutom fotbollstränarutbildad samt grundutbildad i gestaltpsykologi vilket han arbetade aktivt med under 1,5 år.

 

Thomas har dessutom en bakgrund med 13 år som elitfotbollsspelare och representerat AIK, Djurgården, 

Brommapojkarna och svenska OS-landslaget. I flera av lagen har han haft förtroendet att vara lagkapten och efter idrottskarriären medverkat 7 år i valberedningen för Sveriges störst klubb.

 

Han är medgrundare till stiftelsen Vilirare vilket är ett nätverk av ex-allsvenska spelare, ledare, och domare vars mission är att verka som en god kraft och över alla klubbgränser inom svensk fotboll.

 

Thomas arbetar idag främst med Mental coaching, Life Kinetik träning och föreläsningar för elitidrottare, högpresterare och företag. Några som Thomas har tränat är Robert Karlsson (professionell golfare), Isac Lidberg (professionell fotbollsspelare i Holland), Gustaf Lagerbielke (fotbollsspelare i Elfsborg & U21), Daniel Tjärnqvist (fd professionell Ishockeyspelare NHL & Tre Kronor) samt ett antal företag.

Daniel Collin

Lic. Mental tränare, Lic. Life Kinetik-tränare, Mentor/Coach.

+46 70 598 23 02
daniel@hjarntranarna.se
LinkedIn

Daniel är marknadsekonom i grunden, med 25 år i olika ledarroller inom medie- och reklambranschen. Efter 13 år som VD för den svenska och vVD för den nordiska verksamheten på en av världens största mediebyråer påbörjade han utbildningen till Mental Tränare samtidigt som han under 2 år jobbade som strateg på en reklambyrå innan han upptäckte Life Kinetik. 

"Jag kände att jag hade hittat guld! Life Kinetik är en träningsmetod för hjärnan som är väldigt rolig och får människor att må bra och fungera bättre - dessutom tämligen okänd i Sverige. Halleluja!"

 

Daniel lämnade medie- och reklambranschen och började hålla i träningar direkt efter han hade utbildats av Björn Foghammar. Han är den förste licensierade tränaren som jobbar heltid med Life Kinetik och den i Sverige som har störst erfarenhet av att träna människor online. 

Han är även en av våra Mentala tränare och coacher som jobbar både individuellt och med grupper inom näringslivet och idrotten. Daniels gedigna erfarenhet av ledarskap samt att vara chef i en internationell verksamhet innebär att han i många fall har varit i de situationer hans klienter befinner sig och lätt kan identifiera sig med deras utmaningar och möjligheter.

0A5A0040_edited.jpg

Jag tycker att det är enormt belönande att jobba med människor som vill utvecklas och får massor av energi när någon växer, går emot eventuella rädslor och når sina mål.